

Är det äntligen dags för bröllop?
Jag vill vara en del av er stora dag!
Marcus Höjer heter jag och är en lokaltårtkreatör i Värmland som bollar livet som småbarnspappa med jobb som kock och min egen verksamhet som tårtkreatör.
Med en hel del bröllop i bagaget genom min yrkeskarriär som kock kom jag fram till ganska snabbt efter att jag startade min verksamhet att det är dit jag vill.
Att få montera i bröllopslokaler och känna in oset av kärlek och värme. Tänk att få uppleva det! Varje vecka. I cirka tjugo veckors tid. Finns det någon arbetsmiljö som slår det?
Med lokala råvaror och leverantörer, fantastiska samarbetspartners och en enorm yrkeskärlek är jag mer än redo att börja jobba med just dig.
På denna sida får du ta del av mig, mina planer för kommande år, tidigare arbeten och mina tankar kring en av bröllopsdagens stora delar - bröllopstårtan -
"HÄR" hittar ni tidigare arbeten.
"Jag ser fram emot att vara en del av er stora dag"

Bröllopstårtor
Mina bröllopstårtor är skräddarsydda med lokala råvaror för att spegla er som brudpar. Det kan inte bli för personligt och tillsammans hittar vi den design och smak som passar er allra bäst.
Vid en bokning av bröllopstårta ingår obegränsad mängd konsultation för att inte lämna något åt slumpen när det är dags er största dag i livet. Jag ser hellre att vi kommunicerar för mycket än för lite för att verkligen få fram vad er vision är.
Vid bokning över 6500kr Exkl. blommor och leverans ingår smakprover som kommer kunna hämtas vid utsatt vecka i början av bröllopsåret.
Vid bokning för mindre än 6500kr finns smakproverna att köpa förmånligt för bokade brudpar för 250kr.
Jag sitter på en mängd exklusiva tårtfat och separerare man kan hyra som tillägg för att lyfta er bröllopstårta ytterligare.
Det finns något oavsett stil och tema på bröllopet. Och jag hjälper gärna till att hitta det som passar er bäst.
Har du frågor relaterade bröllop klicka

Några av mina tidigare brudpar

Från bokning till bröllop

Exempel på en skiss som blev verklighet
Är ni nöjda med skissen ni får se kör vi på den och nästa gång ni ser tårtan är på er bröllopsdag!
Skulle ni vilja ändra på något enklare gör vi det tillsammans och vid mer tidskrävande kommer jag skicka en ny skiss till er via mail efter konsultationen.
Det är viktigt att ni är ärliga och inte är rädda för att ge all typ av feedback på skissen då jag vill och jobbar för att med min kompetens och stil, göra er vision till verklighet.


![DSC_9746_kopiera[1].jpg](https://static.wixstatic.com/media/1b65c5_e3e0c4b1c1a6424cadfd476333fabf77~mv2.jpg/v1/fill/w_767,h_1149,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/1b65c5_e3e0c4b1c1a6424cadfd476333fabf77~mv2.jpg)
![DSC_9793_kopiera[1].jpg](https://static.wixstatic.com/media/1b65c5_9e13715cd848429596e1325991843f04~mv2.jpg/v1/fill/w_407,h_612,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/1b65c5_9e13715cd848429596e1325991843f04~mv2.jpg)
Meny Bröllop 2025
Med över ett decennium som kock i ryggen är det inte bara det visuella som är viktigt för mig.
Med fokus råvaror från våra värmländska bönder och skogar har jag tagit fram en meny exklusivt för er, brudparen.
Utöver det närodlade jobbar jag mycket med ekologiskt och kravmärkt och jag kan med handen på hjärtat säga att det känns på smaken.
Jag har valt mina råvaror med omsorg för att få fram en slutprodukt med den kvalitet ett bröllop förtjänar och som möter upp den moderna och exklusiva känsla tårtan ger er när ni tillsammans med era gäster först ser den.
![DSC_9746_kopiera[1].jpg](https://static.wixstatic.com/media/1b65c5_e3e0c4b1c1a6424cadfd476333fabf77~mv2.jpg/v1/fill/w_573,h_858,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/1b65c5_e3e0c4b1c1a6424cadfd476333fabf77~mv2.jpg)
1. Svensk sommar
Vanilj, rabarber, jordgubbar och brynt smörkola
2. Blåbär-citron
Blåbär, citron, zest och vanilj
3. Red Velvet
En klassisk red velvet bakad på mejeriprodukter från Toveruds Mathantverk i Säffle
4. Drottning
Hallon, blåbär, fläder och vanilj
5. Mousserande jordgubbar
En solklar vinnare för 2024 som trots att jag inte tänkt ha kvar den får stanna.
Jordgubbar, mousserande vin och crème brûlée
Samtliga tårtor är täckta i en Schweizisk marängsmörkräm
![DSC_9737_kopiera[1].jpg](https://static.wixstatic.com/media/1b65c5_5f919de42a0d4226a27aa82cdff3b977~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_652,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/1b65c5_5f919de42a0d4226a27aa82cdff3b977~mv2.jpg)
Smakprover
En låda med smakprover kommer finnas tillgängligt att hämta 22/2 till och med 25/2.
Har du bokat en bröllopstårta för mer än 6500kr ingår smakproverna i din bokning, annars kostar det 250kr om du har en bokad bröllopstårta för 2025.
Har du inte bokat en tårta för 2025 men är nyfiken på mina tårtor, kanske ska gifta dig längre fram och vill köpa en låda ändå går det givetvis bra!
Priset för smakproverna är då 550kr.
![DSC_9737_kopiera[1].jpg](https://static.wixstatic.com/media/1b65c5_5f919de42a0d4226a27aa82cdff3b977~mv2.jpg/v1/fill/w_544,h_362,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/1b65c5_5f919de42a0d4226a27aa82cdff3b977~mv2.jpg)

Tårtfat och separators

I samarbete med PropOptions
Jag jobbar tillsammans med prisbelönta PropOptions och deras produkter.
Med magisk design och kvalitet tar jag er bröllopstårta till nya höjder!
Nedan har jag bilder samt länk för att få lite inspiration på ett urval av det jag har tillgängligt för er att hyra av mig till er stora dag.
Ser du något du vill kika vidare på och försöka få in i designen på din bröllopstårta?
Jag är gärna här och bollar för att göra det möjligt!
Nuvarande favorit bland mina brudpar för 2025 är The Hoop i metallic gold i kombination med The Stiletto i guld! En helt fantastisk kombination om du frågar mig.
Utöver det på bilderna har jag bland annat The floral crown och The floral tiara som är perfekta för en botanisk fantast.
Jag sitter också på separators i akryl som både går att fylla och som är akryl rakt igenom.

![DSC_9737_kopiera[1].jpg](https://static.wixstatic.com/media/1b65c5_5f919de42a0d4226a27aa82cdff3b977~mv2.jpg/v1/fill/w_395,h_263,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/1b65c5_5f919de42a0d4226a27aa82cdff3b977~mv2.jpg)